Høye krav til ny sorteringsterminal

Når vi velger å satse slik vi gjør med ny sorteringsterminal stiller vi høye krav til både løsning og leverandører

En så avansert sorteringsterminal som vi nå har etablert er ikke hyllevare. Dette medfører nøye vurderinger ved valg av leverandører i et slik prosjekt, så vi har i stor grad valgt en samarbeidspartner over tid fremfor en leverandør.

Vi har valgt å samarbeide med Quadient. Vi informerte tidlig om strategien til NBT, og Quadient ønsket veldig å bidra til at vi lykkes, samtidig som at de ønsket større breddeerfaring i Norge. Quadient har vært åpne og ærlige om sin egen strategi, som vil passe NBT godt fremover.

Våre kriterier ved valg av maskinleverandør la listen høyt til å begynne med. Vi forventet en godt gjennomtenkt produksjonsplan. Vi ønsket oss en fremtidsrettet leverandør som er villig til å investere i oss som kunde. De må være enkle å samarbeide med.

Økonomisk trygghet, erfaring og konkurransedyktige betingelser gjør Quadient til en solid samarbeidspartner. De har en godt forankret administrasjon i Norge og et norsk serviceteam. Dette er viktige verdier for NBT. De er dessuten imøtekommende for vekst til NBT.

Kontakt oss

Vil du vite mer om våre tjenester og løsninger. Ta kontakt med en av våre medarbeidere eller benytt skjemaet under.