Pakkehåndtering og stykkgods

Vi håndterer pakker, stykkgods, post og spesialtransporter for bedrifter, offentlige og private. Vi er en godt etablert organisasjon med kunder som er spesielt avhengige av at forsendelsene kommer frem dit de skal, når de skal. Vi tilpasser oss ditt transportbehov.

Vi dekker i dag alle fylker og Svalbard, og sender paller til hele verden via våre samarbeidspartnere. Vårt eget rutenett snor seg fra Lindesnes til Mo i Rana. Videre nordover er det lokale underleverandører som utfører transporten.

Vår operasjon teller over 70 biler. Mange av disse møtes daglig på krysningspunkter mellom fylkene, der våre dyktige sjåfører leverer og mottar pakker og materiell som er sortert underveis, eller på et av våre lager/terminaler. Slik sikrer vi effektiv, enkel og forutsigbar logistikk i vårt langstrakte land.

Vi tilpasser oss kundenes behov og tilbyr pakkehåndtering og posttjenester for bedrifter, offentlige og private kunder. Vi betjener regjeringens departementer, vi håndterer posttjenestene for bedriftene i næringsparken Pirsenteret i Trondheim, internpostkjøring for Oslo Politidistrikt, internpostkjøring for Høgskolen i Kristiansund og Avinor, med flere.

Kontakt oss

For rådgiving og tilbud ber vi deg ta kontakt med en av våre selgere.

Energitillegg