Nytt, moderne sorteringsanlegg på Frogner!

I løpet av noen hektiske uker sommeren 2020 installerte vi et nytt, moderne sorteringsanlegg i våre lokaler på Frogner. Uten at noen merket det!

Kunder ble ivaretatt, oppdragene utført og tidsfrister overholdt. Med, et avansert anlegg som vi nå har installert, er ikke «hyllevare», den må skreddersys etter nøyaktig spesifiserte krav og behov. Før vi valgte leverandør, måtte vi derfor gjøre et betydelig stykke arbeid med å sortere og notere våre tanker omkring NBT sine mål og visjoner. Våre behov, krav og ønsker ble ivaretatt.

Med dette dokumentet som grunnlag, kunne vi starte jobben med å spore oss fram til en leverandør med riktig produkt, kompetanse og oppdragsforståelse – og ikke minst forståelse for vår kultur og våre verdier. Etter grundige vurderinger valgte vi Quadient.

Har de levert? Javisst. Fra utsendelse av kravspesifikasjoner til ferdig installert anlegg har prosessen gått meget bra. Produksjonsplanen ble fulgt, tidsfrister overholdt og Quadient beviste at deres ønske om å investere i oss som en viktig kunde, innfridde på alle plan. Pakken vi ønsket oss: en fremtidsrettet leverandør med en godt forankret administrasjon i Norge, et norsk serviceteam, erfaring, fleksibilitet, økonomisk trygghet og konkurransedyktige betingelser, var akkurat det vi fikk. Med Quadient på laget vil vi ytterligere forankre vår posisjon som en av landets mest betydelige og profesjonelle aktører innen 3PL og bedriftspakker.

Kontakt oss

For rådgiving og tilbud ber vi deg ta kontakt med en av våre selgere.