Fraktavtale skreddersydd for din bedrift

Når du velger oss som leverandør av transporttjenester, bedriftspakker eller 3PL får du en fraktavtale som er enkel og samtidig konkurransedyktig.

Vi vet at det noen ganger kan være vanskelig å forstå hvordan man best benytter en fraktavtale for å sikre best pris og samtidig best service. Derfor vil vi at du skal oppleve at det er enkelt å forstå og benytte avtalen med oss gjennom enkelt innhold, enkel prisstruktur og automatisk prisoppslag når du bestiller transport eller lagerstyring hos oss.

Illustrasjon. Personer samles på en felles avtale.
Vi vil tilby deg en fraktavtale som gjør oss til samarbeidspartnere.

En fraktavtale som først og fremst er enkel

Våre kontrakter er ment for deg som ønsker en enkel, oversiktlig og konkurransedyktig fraktavtale på transporttjenester, lagerstyring eller 3PL. Vi hjelper deg med å velge de riktige løsningene for nettopp ditt behov, og samler og knytter det sammen i én avtale for deg.

Du kan være helt sikker på at dine rettigheter blir ivaretatt på beste måte. Det er fordi avtalen du inngår med oss er knyttet opp mot NSAB 2015 – bestemmelser innen logistikk som beskriver begge parters rettigheter og plikter i et samarbeid.

Ikke bare en fraktavtale, men en samarbeidspartner

Vårt oppdrag er å utføre dine transport- og lageroppdrag i henhold til avtalen, men avtalen er ikke alt. Vi vil at du skal oppleve god kvalitet og forutsigbarhet i samarbeidet med oss, og er veldig bevisste på å opptre som din representant når vi leverer pakker og tjenester for deg.

Som kunde hos oss kan du være helt trygg på at vi gjør vårt ytterste for at både du og dine kunder skal være fornøyde.

Gode rutiner som sikrer godt partnerskap

Når du inngår en fraktavtale med oss har vi gode rutiner på plass som sikrer kvalitet fra første oppdrag. Onboarding er enkelt, men samtidig grundig. Avtalen beskriver på en klar og lettfattelig måte hvilke tjenester vi skal utføre og hvordan vi skal samarbeide. På den måten sikrer vi et langsiktig og godt partnerskap.

Moderne systemer som gjør det lett for deg å bestille lager- eller transporttjenester er en selvfølge. I tillegg gjør vi det enkelt for deg og dine kunder å spore pakker underveis, gjennom et intuitivt verktøy du finner på nettsiden vår.

Snakk med oss om fraktavtale for nettbutikk eller bedrift

Vårt mål er å sørge for at du har en god og konkurransedyktig logistikk- og fraktavtale som bidrar til at bedriften vokser og trives med oss på laget. Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å redusere tiden og kostnadene du bruker på logistikk og transport, og hvordan du blir nummer én på levering.