Vareflyt fra A til Å – en fullverdig ekstern logistikkløsning

Med en sømløs vareflyt kan du bruke all tiden din på å selge produkter og skape vekst. Vi tar oss av lagring, plukk, pakking og transport til dine kunder – hele veien fra start til slutt, og alltid med full sporing underveis.

Automatisering av vareflyten frigjør mye tid for deg. Vi sørger for effektiv håndtering av logistikken din som gjør deg klar for å ta fatt på konkurransen. Vår logistikkløsning bidrar til å gjøre deg til en foretrukket leverandør med høy leveringsgrad og reduserte kostnader.

Illustrasjon. Vareflyt fra mottak til transport med 3PL.

Hele kjeden fra lager til levering

Som 3PL-aktør er vi en profesjonell leverandør av landsdekkende pakketransport og moderne lagertjenester for bedrifter. Har du lager selv, kan du benytte deg av våre transportjenester og være sikker på at pakkene blir levert på avtalt sted til avtalt tid, med pålitelig og nøyaktig sporing.

Vurderer du å heller gå over til eksternt lager? Da kan vi tilby deg, ikke bare lagerplass, men alle tjenester innenfor moderne lagerhold: varemottak, innlagring, merking, plukk og pakk, og transport og distribusjon. Du vil få en fullverdig ekstern vareflyt og logistikkløsning, der vi kontinuerlig gjør forbedringer for å gi deg en optimalisert vareflyt fra A til Å.

Ekstern vareflyt for deg som vil selge flere produkter uten å tenke på logistikken

Våre løsninger passer for deg som ønsker å bruke minst mulig tid på logistikk, men samtidig ha full kontroll på vareflyten. Vi tilbyr å overta alle ledd fra det øyeblikket du har bestilt varer fra dine leverandører, til pakkene er levert hos kundene dine.

Hvordan fungerer det?

Når du bestiller varer fra leverandør – inngående varestrøm – får vi en kopi av innkjøpsordren og gjør varemottak. Deretter melder vi status og ny lagerbeholdning tilbake til deg.

Når du selger produktene dine – utgående varestrøm – får vi salgsordren og gjennomfører plukk og pakk, og transport. Det er vårt mål at du skal oppleve en sømløs vareflyt fra øyeblikket du bestiller, via vårt lager, frem til det er levert hos kunden.

Alltid kontroll på varebeholdningen

Vi har hele tiden kontroll på varebeholdningen din og kan automatisk varsle deg når en vare er i ferd med å gå tom. Vi kan tilpasse min/maks-nivåer på artikkelnivå som styres av leveringstiden på inngående varer. Det betyr at vi kan bidra til redusert kapitalbinding, fordi du ikke behøver å ha høyere lagerbeholdning enn nødvendig.

Samtidig kan vi holde orden på produkter med ulik holdbarhet. Vi tilbyr lagerstyring etter FEFO-prinsippet og/eller batchstyring, slik at ingen vare på lager går ut på dato.