Våre kunder – logistikk for bedrifter, privat og det offentlige

Spredt over nær sagt alle bransjer og foretak, har alle våre kunder noe til felles: et behov for gode transport- og logistikktjenester.

NBT er en logistikkbedrift som er over gjennomsnittet interessert i at du skal være fornøyd. Derfor har vi valgt å eie hele verdikjeden vår selv. Det betyr at alle våre tjenester utføres av egne ansatte, enten det gjelder terminal, lager, sjåfør eller administrasjon. 

For deg innebærer det at vi tilbyr et ende-til-ende tjenestespekter i egen regi. Samtidig er vi opptatt av å ta i bruk moderne teknologi som gir våre kunder enkel tilgang til våre tjenester og god oversikt over lagerbeholdning, ordre- og sendestatus.

Som kunde hos NBT får du levert dine bedriftspakker i hele landet til avtalt tid, av en tjenestetilbyder med personlig service og bærekraft i fokus. I tillegg, for deg med behov for lager, plukk og pakk, tilbyr vi å håndtere hele varestrømmen din for deg. Det betyr en pålitelig partner som tar ansvar for din logistikk – enkelt og greit.

Ikon. Høy kvalitet.

Høy kvalitet

Ikon. Personlig service.

Personlig service

Ikon. Profesjonelt.

Profesjonelt

Dette sier våre kunder om oss

Fleksibilitet med stabilitet for CBK Distribusjon AS

For oss i CBK Distribusjon AS er NBTs gode og personlige kundeservice i kombinasjon med konkurransedyktig pris en viktig suksessfaktor. Deres evne til å raskt ta tak i utfordringer underveis og, enda mer, levere stabil og god distribusjon også i høysesong, er helt avgjørende for oss.

NBT er en fleksibel samarbeidspartner som leverer logistikktjenester av høy kvalitet. God logistikk er avgjørende for vår suksess, derfor har vi valgt å samarbeide med NBT.

Severin Aarnes
Commercial Manager
CBK Distribusjon AS

Ser behov med god implementering for Pet Powerhouse

Da vi besluttet å inngå samarbeid med NBT, utviste de en spesiell evne til både å se våre fremtidige behov og å gjennomføre en lean flytting og implementering av nytt lager for oss. NBT sine ansatte er hyggelige, flinke og stolte av jobben de gjør.

Med kvalitet i alle ledd opplever vi tilnærmet null reklamasjoner og kunder som sier at NBT er best i klassen.

Morten Baastad
Daglig Leder
Pet Powerhouse

Felles forståelse og godt samarbeid med Quadient

Vårt samarbeid med NBT er grunnlagt i gode relasjoner og felles forståelse
for verdien i fremtidens behov innen logistikkløsninger. NBT er punktlige i
deres leveranser og har en konkurransedyktig pris, noe som er svært viktig
for oss og for våre kunder.

Deres fokus på grønn-logistikk og gode bærekraftstrategi, er en verdifull
driver for vårt samarbeid og en viktig del av de tjenestene vi yter til våre
kunder i hele landet.

Lars Espen Aasheim
Daglig Leder
Quadient Norge AS

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe nettopp din bedrift med gode logistikktjenester? Med oss på laget blir du nummer én på levering – presist og kostnadseffektivt.

Fraktavtale