Personlig service

Personlig service fra start til slutt

Når du samarbeider med oss i NBT vet du hvem du jobber med og hva du kan forvente. 

Ingen underleverandører, ingen enkeltpersonforetak, ingen sosial dumping. 100% egne ansatte, 100% forutsigbarhet.

Transportbransjen er uoversiktlig – ikke hos oss

Vi leverer kun med egne ansatte

Lite gjennomsiktighet og regulering i transportbransjen har i lang tid ført til utstrakt bruk av arbeidere med dårlige lønns- og arbeidsvilkår. Slik er det ikke i NBT.

Vi har faktisk utelukkende egne ansatte, som vi er stolte over å kunne dele NBT-uniformen med. Får du en pakke av noen med vår uniform, kan du med trygghet være sikker på at de er fast ansatt hos NBT.

«Et friskt pust i transportbransjen, og det har vi lett lenge etter.»

Hos oss skal du merke en forskjell

Ja, det kan være uoversiktlig å navigere farvannet av transportaktører på markedet. Det er ikke alltid enkelt å vite hvem som er seriøse og ærlige, og hvem som faktisk kommer til å utføre jobben etter oppdraget er gitt. Vi vil gjøre den prosessen enklere.

Vi streber etter å være gjennomsiktige og åpne, slik at du vet nøyaktig hva du kan forvente og kan stole på at jobben blir utført som avtalt.

Personlig service skal sørge for at både du og kunden din føler dere sett.

Trent i å være din representant

I mange tilfeller vil vi treffe kunden din oftere enn du gjør – det er en rolle vi tar på alvor. Derfor legger vi mye fokus på, og stolthet i, å skape ekstra gode kundeopplevelser også for dine kunder.

Vi skal levere til rett person, til rett tid, og til rett sted – også på mer krevende leveringssteder, som for eksempel sykehus, byggeplasser, eller skoler. 

Er ikke mottakeren til stede? Da avtaler vi ny tid for levering!

Fotografi av to NBT-ansatte foran en NBT-varebil.

Selveid verdikjede lar oss fokusere på din bedrift

Vi ser deg og dine utfordringer

Enkelte bedrifter vil av og til kunne føle seg oversett i samarbeid med større logistikkpartnere. Når vi eier hele verdikjeden selv, kan vi lettere fokusere på å gjøre kundene våre fornøyde.

Vi tror mange vil få det bedre hos oss, nettopp fordi vi dedikerer oss til personlig service gjennom hele varereisen. Vi ser deg og dine utfordringer, og gjør vårt ytterste for å løse dem.