Transporttjenester for alle typer pakker og varer

Trenger du transporttjenester som gir kjapp, effektiv og trygg levering av dine bedriftspakker? Vi spesialiserer oss på trygg og presis frakt av pakker i hele Norge, slik at din bedrift får det dere skal ha til riktig tid.

Som en fullverdig logistikkleverandør, står transport av pakker som en av våre hjørnesteiner. Alle oppdrag du gir oss, går gjennom vårt eget nettverk av 13 terminaler og mer enn 85 ruter som dekker hele landet – hver dag. Bilene eier vi selv og sjåførene er fast ansatte, som betyr at du alltid vet hva du kan forvente og hva du betaler for:

Høy kvalitet

Forutsigbarhet

Full sporing hele veien

Når du bestiller kan du velge mellom to leveringsalternativer: NBT Ordinær og NBT Express. Begge sikrer trygg og rask levering av pakker til både deg og dine kunder, til den tiden som passer deg og situasjonen best.

Ikon med tekst: NBT Ordinær. Leveringstid: 1-3 dager
Ikon med tekst: NBT Express. Leveringstid: innen kl. 12:00 neste dag.
  • NBT Ordinær har en leveringstid på 1-3 dager, avhengig av leveringssted.
  • NBT Express leveres innen kl. 12:00 neste dag.
Illustrasjon. Person bestiller transport på nett og får pakkene levert til riktig tid og med sporing.

Vi sikrer trygg og effektiv levering av dine pakker

Når du sender pakker med NBT så behandles de i kun ett system, uten mellomledd. Når vi eier alle ledd i prosessen selv, kan du være trygg på at du får pakken din på avtalt sted til avtalt tid.

Vi har et avansert pakkesorteringsanlegg som raskt sorterer pakken din helt ned på en av våre ruter – siste nivå. I tillegg bruker vi et system for automatisert ruteplanlegging som legger til rette for optimal distribusjon, i at veien bilen kjører blir så kort og effektiv som mulig. Det sikrer rett levering til rett tid, og bidrar til å redusere antall kjørte kilometer og dermed mindre miljøbelastning.

Automatisert ruteplanlegging betyr også at du kan bestille transporten med spesifisert ønsket leveringstid når du har behov for det. Systemet tar hensyn til tidsbestemte pakker og planlegger alltid for at leveringen skjer til den fastsatte tiden.

Trenger du våre transporttjenester?

Vårt oppdrag er å løse din tid. Derfor vil vi gjerne komme i kontakt med deg for å diskutere hvordan våre tjenester kan hjelpe deg og din bedrift i hverdagen. Vi strekker oss langt for å møte dine behov, og ordner en skreddersydd fraktavtale

Skal du bare sende en bedriftspakke, kan du enkelt gjøre det i vår egen portal – helt kostnadsfritt – eller i et transportadministrasjonssystem (TA-system) du allerede bruker. Da har du lettvint og full kontroll på alle pakker du sender og mottar i ett system.