ISO-sertifisert pakketransport

Vi er glade for å kunngjøre at NBT har oppnådd sertifisering i henhold til ISO9001 og ISO14001-standardene. Dette er en milepæl som kommer deg til gode på flere måter. Vår dedikasjon til miljøvennlige og bærekraftige løsninger gjør oss til den ideelle partneren for dine transportbehov.

ISO sertifisert pakketransport. bildet viser ISO sertifikat for NBT - Norsk Bibliotektransport

Kvalitetssikret levering – ISO9001-sertifiseringen

Vår ISO9001-sertifisering sikrer deg en kvalitetssikret levering. Vi er opptatt av effektivitet og kvalitetsstyring, og våre tjenester oppfyller dine krav og forventninger. Kontinuerlig forbedring av våre operasjoner og prosesser er en del av vår strategi for å levere førsteklasses tjenester som du kan stole på.

ISO sertifisert pakketransport. Bildet viser en sticker med ISO9001 / 14001 fra Verify

Miljøvennlig transport – ISO14001-sertifiseringen

Med vår ISO14001-sertifisering tar vi vårt miljøansvar på alvor. Vi har implementert effektive miljøstyringsrutiner for å minimere vår påvirkning på miljøet. Gjennom reduksjon av avfall og ressursforbruk, samt økt bevissthet om miljøutfordringer i vår bransje, leverer vi en bærekraftig transportløsning som du kan være stolt av å velge.

100% elektriske biler – En fremtidsrettet transportflåte

Vi er stolte av å benytte 100 % elektriske varebiler fra alle våre terminaler over hele Norge. Ved å velge NBT som din transportpartner, velger du en leverandør som tar bruk av miljøvennlige transportmidler på alvor. Våre elektriske biler gir ikke bare nullutslipp, men de sikrer også pålitelig og effektiv transport av pakkene dine. Med elektriske biler bidrar vi til å redusere klimagassutslippene og skape en renere fremtid.

Bli med på reisen mot en bærekraftig fremtid

Ved å velge NBT som din pakketransportør, blir du en del av vår felles innsats for en bærekraftig fremtid. Våre ISO-sertifiseringer garanterer deg ikke bare høy kvalitet og miljøvennlig transport, men de gir deg også muligheten til å redusere din egen miljøpåvirkning og være en bevisst aktør innenfor bærekraftig logistikk. Sammen kan vi ta det viktige skrittet mot en mer bærekraftig og miljøvennlig pakkelevering.

Som en ansvarsbevisst transportør er vi dedikert til å implementere stadig mer innovative og bærekraftige tiltak i vår virksomhet. Vår bruk av 100 % elektriske biler er bare ett eksempel på hvordan vi tar i bruk moderne teknologi for å drive vår transportflåte på en miljøvennlig måte.

Når du velger NBT som din transportpartner, får du ikke bare en pålitelig og kvalitetssikret tjeneste, men du blir også en aktiv deltaker i overgangen mot en mer bærekraftig fremtid. Sammen kan vi skape positive endringer i transportindustrien!

Ta det viktige skrittet mot en bærekraftig pakkelevering i dag. Velg NBT som din foretrukne pakketransportør og vær med på å forme en grønnere fremtid. Vi er stolte av våre ISO-sertifiseringer og forplikter oss til å fortsette å lede an i utviklingen av miljøvennlig logistikk. Sammen kan vi gjøre en forskjell og legge grunnlaget for en mer bærekraftig og fremtidsrettet transportbransje.