Nytt logistikkbygg i Bergen

NBT sitt nye logistikksenter i Bergen er snart klart for innflytting. Her er det god plass til både ordinær terminalvirksomhet, lagring og 3PL tjenester. Den nye lokasjonen i Bergen er i full drift fra begynnelsen av juli.

Image showing a new warehouse. The new building is grey with a row of windows.
NBT sitt nye logistikkbygg i Bergen

Sentralt logistikksenter i Bergen

Det nye lageret har adresse Fleslandsveien 70, Blomsterdalen og har et samlet areal på hele 1600 m2. Her er det full aktivitet fra begynnelsen av juli med håndtering av inngående og utgående bedriftspakker fra resten av landet. I tillegg er det god plass til lagring samtidig som NBT tilbyr 3PL-tjenester fra vår nye storstue i Bergen.

An image showing a map with a red arrow identifying an address in Bergen, Norway
NBT sin nye storstue i Fleslandsveien 70, Blomsterdalen (Bergen)

Miljø og bærekraft i fokus

Vår nye storstue i Bergen er BREEAM-sertifisert, det betyr fokus på miljø og bærekraft. Her er det tenkt bærekraft i alt av materialvalg og selvfølgelig effektiv energibruk. Herfra blir våre kunders sendinger hentet og levert med våre 100% elektriske varebiler. NBT satser 100% på nullutslippsbiler fra alle våre anlegg i Norge og Bergen er ikke noe unntak. Daglig linjebil til og fra Oslo sørger for god dekning til alle våre terminaler og lagre, det gjelder også Bergen.

Image showing the interior of the new logistics warehouse in Bergen, Norway.
1600 m2 i nye, lyse lagerlokaler skaper nye muligheter i Bergen

Lageret tilbyr lagring og 3PL-tjenester i nye, moderne lokaler rett utenfor Bergen sentrum. Lagring av paller eller plukk og pakk av småvarer blir nå også tilgjengelig for nye og eksisterende kunder i regionen. Dermed blir enda en av NBT sine totalt 14 egne lokasjoner å finne i et helt nytt, moderne logistikkbygg til glede for våre kunder og ansatte.

Ta kontakt med oss idag om du ønsker mer informasjon eller tilbud på våre utslippsfrie transporttjenester og lagertjenester, vi hjelper deg gjerne. Hos oss møter du fornøyde ansatte i alle ledd av virksomheten vår som står klare til å hjelpe deg med din logistikk.