God Jul fra alle oss i NBT

Bildet viser en reinsdyrslede med julenissen som passerer forbi månen. Bildet er mørkeblått med blinkende stjerner. God Jul fra NBT

Et år er snart omme og tiden er snart inne for å la julefreden senke seg. Med denne hilsenen benytter vi anledningen til å ønske alle våre kunder og leverandører en fredelig og God Jul fra alle oss i NBT.

Vår CEO, Christian Narmo, avsluttet julehilsenen i fjor med å si at «det vil også komme noen endringer i 2022…». Det har vært mange endringer i året som snart er gått:

Vi har skiftet ut alle distribusjonsbilene våre med elektriske varebiler. Vi har besluttet et nytt hovedkontor på i alt 14.500 m2 på Kløfta med innflytting sommeren 2023. En ny terminal i Trondheim med innflytting i januar 2023. Helt nytt bygg i Larvik på hele 8000 m2 med innflytting i Q4 2023. Nytt bygg i Bergen på 1600 m2 med innflytting i juli 2023. Og alt sammen skal bindes sammen av en helt ny IT plattform som skal tilføre våre nye og gode løsninger.

I tillegg til å redusere utslipp fra våre distribusjonsbiler har vi fokus på redusere fotavtrykket fra alle våre nye terminaler og lagre. Det gjør vi gjennom bruk av fornybar energi og høyt fokus på effekivisering av energiforbruket i hele virksomheten vår. Vi har et oppriktig ønske og mål om å være en foregangsbedrift i vår bransje. Det skal vi lykkes med. Alle NBT, ere er med på og har eierskap til denne dugnaden. Det er vi utrolig stolte og glade for!

2023 blir et år preget av travle dager, betydelig vekst og mye nytt – men ikke minst, mye gøy! I årets julehilsen til alle ansatte i NBT blir vi lovet at «det helt sikkert vil komme noen endringer i 2023». Det gleder vi oss over.

Med dette ønsker vi en God Jul fra NBT!