NBT bygger ny terminal i Bergen

Sommeren 2023 flytter NBT inn i ny terminal i Bergen. Den nye terminalen som ligger i nær tilknytning til Flesland lufthavn er en del av vår vekststrategi og blir et viktig tilskudd i regionen.

Bildet viser NBT sitt nye moderne terminalbygg i Bergen. Bygger viser nye kjøreporter og lys moderne inngang tilrettelagt for personer med funksjonshemming.

Den nye terminalen får et samlet areal på CA 1600 m2 og rommer i tillegg til terminal også et lager og kontorer. Adressen er Fleslandsveien 70 og ligger CA 200 meter fra rullebanen på Flesland lufthavn. Den nye terminalen skal etter planen stå ferdig til sommeren. Det energieffektive bygget gir meget gode arbeidsforhold for våre flinke kolleger – sjåfører såvel som terminalarbeidere.

Oppføringen av en splitter ny terminal i Bergen er en viktig del av vår vekststrategi. Bygget vil fungere som både terminal og lager. Med dette tilskuddet vil vi derfor kunne tilføre regionen flere nye tjenester som allerede er rullet ut på andre lokasjoner

Fra før er NBT i full gang med å flytte inn i ny terminal i Trondheim der vi regner med å være operative i starten av 2023. I tillegg flytter vårt hovedkontor fra Frogner til Kløfta til sommeren. Til høsten flytter vi også inn i et helt nytt bygg på CA 8000 m2 i Larvik. I alt har NBT 13 terminaler i Norge.